סלט בוקצ'וי עם פלפלים ופרושוטו

 
סלט בוק צ'וי עם נתחי בקר
סלט בוק צ'וי עם נתחי בקר צילום: דן פרץ
 
עודכן 15:09 22/08/2010

מנה ראשונה חגיגית של בוקצ'וי (סלרי סיני) עם פלפלים קלויים ופרושוטו בקר

 
 
 
 
 

מצרכים:

6 ראשים של בוקצ'וי שטוף

4 פלפלים קלויים וחתוכים לרבעים

1 בצל סגול חתוך לרצועות

70 גרם פרושוטו בקר

 

ויניגרט דבש:

50 גרם דבש

50 גרם חומץ לבן

2 כפות מיץ לימון סחוט

רבע כפית חרדל

1 שן שום

2 כפות שמן חמניות

2 כפות שמן זית

 

אופן הכנה:

- טוחנים בבלנדר ידני את כל המרכיבים של הרוטב, למעט השמן, עד לקבלת מרקם חלק.

- מזליפים את השמן לאט, תוך כדי הטחינה והערבוב.

- מערבבים בקערה את הבוקצ'וי, פלפלים קלויים ובצל, מזליפים את הויניגרט ומערבבים.

- מניחים את התערובת בכלי הגשה ומפזרים מעל את הפרושוטו בקר.

 

המתכון באדיבות מסעדת סיימון בפתח תקווה.

 

מחפשים עוד מתכונים לסלטים? נסו את אלה:

סלט קוסקוס מלא עם טופו

מתכון לסלט קינואה עם שקדים וחמוציות

מתכון לסלט עוף עם שומשום

סלטי קטניות של קיץ

סלט אורז עם פלפלים קלויים

 

 
עוד כתבות במדור מתכונים לסלט
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.