מתכון לסלט פטריות חמות

 
סלט פטריות חמות - לא רק בחג
סלט פטריות חמות - לא רק בחג צילום: בועז לביא
 
עודכן 08:37 23/08/2010

מנה ראשונה נהדרת שיכולה לשמש גם כתוספת חמה לצד הבשר - סלט פטריות חמות עם בצל מטוגן, פפריקה וניחוח כמון

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 חבילה (170 גרם) פטריות יער חתוכות לרצועות

1 חבילה (150 גרם)  פטריות שי-מג'י חומות שלמות עם חלק קטן מהרגל

1 חבילה (100 גרם) פטריות שיטאקי  חתוכות לרצועות בלי הרגל

3 בצלים חתוכים לרצועות דקות

1/3 כוס שמן זית

1 כפית פפריקה מתוקה

1 כף כמון

1 כפית סומק

1/2 כפית כורכום

מלח

פלפל

  

אופן הכנה:

1. מחממים את השמן במחבת או ווק ומטגנים בו את הבצל עד שהוא משחים.

2. מוציאים מהמחבת, מוסיפים מעט שמן ומקפיצים את כל הפטריות למשך כ-4 דקות.

3. מחזירים את הבצל על הפטריות ומתבלים תוך כדי המשך טיגון, ערבוב והשלמת הטעם.

4. אפשר לפזר מעט צנוברים קלויים ופטרוזיליה קצוצה בזמן ההגשה.

 

המתכון באדיבות השף יוסי בן דיין לחוות תקוע.

 

מחפשים עוד מתכוני סלטים? נסו את אלה:

סלט ירוק עם פירות וקרוטונים

סלט קוסקוס מלא עם טופו

מתכון לסלט קינואה עם שקדים וחמוציות

מתכון לסלט עוף עם שומשום

סלטי קטניות של קיץ

סלט אורז עם פלפלים קלויים

 
עוד כתבות במדור מתכונים לסלט
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.