מתכון לעוגת דבש ואגוזים

 
עוגת דבש רכה וטעימה
עוגת דבש רכה וטעימה צילום: יואב גולדברג
 
עודכן 11:16 23/08/2010

עוגת דבש קלאסית עם שברי אגוזים וניחוח של קינמון

 
 
 
 
 

3 עוגות דבש (גודל אינגליש קיק)

 

מצרכים:

250 גרם דבש

4 ביצים גדולות

5 כפות שמן זית

200 גרם סוכר

200 מ"ל תה

300 גרם קמח

1.5 כפיות אבקת אפייה

1 ו-1/4 כפיות אבקת קינמון

1/4 כפית ציפורן טחון

קורט מלח

100 גרם אגוזים טחונים עבה

 

אופן הכנה:

1. מקציפים במיקסר עם מטרפה את הרכיבים הבאים: דבש, ביצים, שמן זית וסוכר.

2. בקערה נפרדת מערבבים את שאר המצרכים. מוספים את המרכיבים המוקצפים ומערבבים בעזרת לקקן עד שהחומרים מעורבבים היטב. יוצקים לתבנית את התערובת.

3. מחממים תנור מראש ל-160 מעלות ומכניסים את העוגה לתנור ל- 40-50 דקות.

 

המתכון באדיבות רן בן דוד, קונדיטור ראשי ברשת קפה גרג.

 

מחפשים עוד קינוחים לראש השנה? נסו את אלה:

מאפינס דבש עם פקאנים

טארט שוקולד לבן ודבש

שטרודל תפוחי עץ

עוגת דבש ותאנים

עקיצת הדבורה של אהרוני

 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.