רשת מסעדות אל גאוצ'ו

 
10 מסעדות בכל רחבי הארץ
10 מסעדות בכל רחבי הארץ צילום: יח"צ
 
עודכן 19:14 30/09/2010

מטבח דרום אמריקאי פשוט אך אנין טעם שנותן מקום של כבוד לבשר ולדרך הכנתו. וגם: מתכון לאנטריקוט ברוטב סילאן ולצ'ימיצ'ורי

 
 
 
 
 

אל גאוצ'ו

גריל דרום אמריקאי (ארגטינאי)

 

רשת מסעדות הגריל הדרום אמריקאי "אל גאוצ'ו", נתפסת בעיני הישראלים כמסעדת הבשר המובילה בארץ  (על פי מכון AGENDA, אוגוסט 2010*). הרשת פועלת בישראל מאז 1982, ולה 10 מסעדות בכל רחבי הארץ. ברשת סועדים למעלה מחצי מליון סועדים בשנה, וכן הרשת מקיימת קשר שוטף עם לקוחותיה באמצעות מועדון לקוחות של עשרות אלפי חברים. סוד טעמו של הבשר במסעדות "אל גאוצ'ו" נמצא בבחירת נתחי הבקר, חיתוכם, יישונם במקררים מיוחדים וצלייתם הייחודית על גריל פחמים, אשר מלטף את הבשר בארומה מיוחדת. המטבח הארגנטינאי הוא פשוט אך אנין טעם וב"אל גאוצ'ו" מנסים לשמר את טעמיו, תיבוליו ושילוביו, על מנת ליצור פינה ארגנטינאית אותנטית בישראל.

 

סניפים:

אילת, הרצליה, בת-ים, חיפה, ירושלים, נתניה, ראשון לציון ורמת גן. מספר טלפון חינם: 1-800-422-000.

 

 
המנה המושלמת לקרניבורים
המנה המושלמת לקרניבורים צילום: יח"צ

אנטריקוט עם עצם ברוטב סילאן

 

מצרכים:

5 יחידות של אנטריקוט עם עצם

1 כף שמן זית

3 שיני שום קצוצות

2 כפיות פלפל גרוס

1 כפית טימין קצוץ

2 כפיות מלח גס

 

מצרכים לרוטב:

1/2 כוס רוטב פלפלת מוכן

1 כף סילאן (דבש תמרים)

1 כף בצל ירוק קצוץ

 

אופן הכנה:

- מתבלים את הסטייקים עם העצם בשמן זית ותבלינים.

- עוטפים בנייר אפייה ונייר כסף ואופים בתנור ב-170 מעלות למשך כשעתיים. מצננים.

- הגשה: מחממים את רוטב הפלפלת ומוסיפים את הסילאן.

- מניחים את הסטייקים ברוטב ומביאים לרתיחה. מבשלים כ- 3 דקות .

- מניחים בצלחת הגשה, יוצקים את הרוטב ומפזרים בצל ירוק מעל.

 
עוד כתבות במדור טעם ישראלי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.