מסעדת פרנצ'סקה

 
אוירה חמימה ורומנטית
אוירה חמימה ורומנטית צילום: יח"צ
 
עודכן 19:30 30/09/2010

נוף עוצר נשימה של חוף הים, אוכל איטלקי קלאסי ועיצוב חם ורומנטי. וגם: מתכון לריזוטו זנב שור עם אספרגוס

 
 
 
 
 

פרנצ'סקה

בית אוכל איטלקי

שף: עמרי ורד

 

בית אוכל איטלקי על חוף הים של ראשון לציון מציע ללקוחות מגוון עשיר של אוכל איטלקי קלאסי לצד מנות מקוריות. עיצוב מדהים, תאורה מיוחדת ומשחקי צבעים אשר עוטפים את המסעדה בחום ואהבה. האוירה במסעדה חמימה ורומנטית לזוגות אוהבים וחמימות משפחתית לאירועים מיוחדים. הארוחה מלווה במטבלים ולחם הבית אשר מוגשים לאורך כל הארוחה וכלולים במחיר המנה העיקרית לסועד.

 

כתובת:

טיילת חוף הים, ראשון לציון טלפון: 03-9414151

 

עסקיות:

מוגשות בימים א-ה בשעות 18:00-12:00 ובימי ו' 13:00-17:00 וכוללות מטבלים ולחם הבית, שתייה קלה, מנה עיקרית לבחירה ושתייה חמה.

 

ארוחות בוקר:

מוגשות בימי שישי בין השעות 12:00-9:30 וכוללות שתייה טבעית, מבחר מטבלים ולחם הבית, מנה עיקרית לבחירה ושתייה חמה.

 

 
ריזוטו זנב שור
ריזוטו זנב שור צילום: יח"צ

ריזוטו זנב שור ואספרגוס

 

מצרכים ל-4 מנות:

1 ק"ג זנב שור חתוך לפרוסות עבות

1 כף פפריקה מתוקה

כפית כמון

כפית כורכום

כפית אבקת מרק

 

אופן הכנה:

- בסיר רחב מכניסים את פרוסות הזנב שור , מכסים במים  ומוסיפים את התבלינים.

- מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה עד שהבשר מתפרק מהעצם (כ3 שעות).

- כאשר הבשר רך, מסננים (יש לשמור את מי הבישול להכנת הריזוטו), מצננים ומפרידים את הבשר מהעצם.

 

מצרכים לריזוטו:

40 גרם פטריות פורצ'יני מיובשות מושרות במים חמים ל-5 דק' (לשמור 2 כפות ממי ההשריה)

10 יח' אספרגוס חלוט ל-15 שניות (יש לשמור על האספרגוס קריספי)

פרמז'ן מסוג רג'יאנו (או כל גבינה קשה אחרת-פקורינו, צ'דר)

100 גרם אורז ריזוטו

כף חמאה

כוס יין לבן

מלח

פלפל שחור

 

אופן הכנת הריזוטו:

- בסיר רחב ממיסים כף חמאה ומוסיפים חופן אורז ריזוטו (ניתן להוסיף ואף רצוי ירקות שורש חתוכים דק לפני הוספת הריזוטו), מטגנים קלות, מנמיכים את האש ומוסיפים כוס יין לבן.

- מהרגע שהיין נספג (תוך ערבוב תמידי) מוסיפים כוס מנוזל הבישול הזנב שסיננו קודם לכן.

- חוזרים על הפעולה כ-6 פעמים או עד שהריזוטו כמעט ומוכן. חשוב שהריזוטו לא יהיה מוכן לגמריי (שישאר לו עוד סיבוב הוספת נוזל אחד-כדי שהריזוטו לא יהפוך לעיסתי).

- עד לשלב זה ניתן להכין כמה שעות מראש.

 

הרכבת המנה:

- מחממים מעט חמאה במחברת ומוסיפים את הפורצ'יני, מוסיפים אספרגוס. לאחר כדקה מוסיפים כחצי כוס מנוזל הבישול מוסיפים 2 כפות מהריזוטו המוכן ואת כמות בשר הזנב הרצויה במנה, מערבבים עד שהנוזל נספג, הריזוטו חם ומתרכך. במידה והריזוטו לא התרכך- יש להוסיף עוד נוזלים ממי הבישול של זנב השור.

- טועמים ומוסיפים מלח ופלפל.

- מעבירים לצלחת הגשה עמוקה, מפזרים מעל את הרג'יאנו.

- מומלץ להוסיף מעל גרידת לימון.

 
עוד כתבות במדור טעם ישראלי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.