פלאפל ג'ינה

 
צוות פלאפל ג'ינה
צוות פלאפל ג'ינה צילום: יח"צ
 
עודכן 19:26 30/09/2010

פיתות חמות ורכות בעבודת יד, פלאפל פריכים עם סלטים, סביח עשיר בטעמים ועוד שלל מטעמים. וגם: מתכון לטחינה ביתית

 
 
 
 
 

פלאפל ג'ינה

 

רשת מסעדות מזון מהיר המעניקה חוויה של טעם עשיר וייחודי, בסטנדרטים גבוהים של איכות, שירות וניקיון. המאכלים הלאומיים: פלאפל, סביח, שניצל וחזה עוף מגיעים בג'ינה עם הסלטים והרטבים הטריים ביותר ופיתות בשרניות בעבודת יד (כולל קמח מלא) שכבר הפכו לאגדה. סניף "פלאפל ג'ינה" ברח' מנחם בגין בתל-אביב (מול הקריה וקניון עזריאלי) הוא הגדול בסניפי הרשת ומנוהל ע"י שלומי אגמון, בנו של "ג'ינה" המיתולוגי, מייסד הסניף הראשון של פלאפל ג'ינה, ברח' שוקן בתל אביב. סניף שוקן מנוהל כיום ע"י אורן אגמון, אף הוא, כמובן, בנו של "ג'ינה", המייסד. רשת מסעדות פלאפל ג'ינה נמצאת בימים אלה בתנופת התרחבות ומצטרפים אליה זכיינים חדשים, בפריסה אזורית. בשלב זה, בגוש דן בלבד.

 

סניפים:

סניף דרך מנחם בגין 126 (מול הקריה וקניון עזריאלי), טל: 03-5610317.

סניף שוקן 22 (מול עיתון הארץ ובית המשפט), טל: 03-6825454.

 
חומוס וטחינה. השילוב המנצח
חומוס וטחינה. השילוב המנצח צילום: ערוץ 10

טחינה ביתית (חצי קילו)

 

מצרכים :

180 גרם טחינה גולמית מובחרת (¾ כוס)

180 מ"ל מים קרים מאוד (כוס אחת)

2 שיני שום טרי קצוצות

מיץ לימון טרי משני לימונים

2 כפיות מלח

פפריקה אדומה

 

אופן הכנה :

- מכניסים את הטחינה הגולמית והמים לקערה ומערבבים היטב עד לקבלת צבע לבן (ערבוב ממושך חשוב)

- מוסיפים את מיץ הלימון הטרי ושוב מערבבים

- מוסיפים את שיני השום והמלח ומערבבים שוב. יש להגיע למרקם אחיד וסמיך

- מקשטים עם פפריקה אדומה או עלי פטרוזיליה והטחינה מוכנה  להגשה

 

 
עוד כתבות במדור טעם ישראלי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.