מסעדת דוניה רוסה

 
אווירה, עיצוב ואוכל ארגנטינאי
אווירה, עיצוב ואוכל ארגנטינאי צילום: יח"צ
 
עודכן 19:15 30/09/2010

בלב כפר האמנים של עין הוד, בבית אבן עתיק שוכנת לה מסעדת בשרים עם אווירה ואוכל ארגנטינאי. וגם: מתכון לפלאן קרמל וריבת חלב

 
 
 
 
 

דוניה רוסה

מסעדת בשרים ארגנטינאית

 

לפני שבע שנים, בבית אבן עתיק בכפר האמנים של עין הוד, הוקמה מסעדת דוניה רוסה שמנסה להביא את ניחוחות המטבח הארגנטינאי. לב המסעדה הוא גריל פחמים עצום עליו נצלים לאט נתחי בשר גדולים המלווים במנות מטבח אשר מייצגות את שאר מטעמי הבישול הארגנטינאי.

 

כתובת

כפר האמנים, עין הוד

 

טלפון

04-9543777

 

שעות פעילות

ב'-שבת

ב'-ו' 12:00-22:30

שבת 12:00-21:00

יום א' סגור

 
הישר מהמטבח הארגנטינאי
הישר מהמטבח הארגנטינאי צילום: יח"צ

פלאן

קינוח ארגנטינאי מסורתי בטעם קרמל וריבת חלב

 

מצרכים:

15 ביצים

1/2 ק"ג סוכר

מקל וניל

1.5 ליטר חלב

קרמל:

1/2 ק"ג סוכר

 

אופן הכנה:

1. מרתיחים את החלב יחד עם הסוכר ומקל הוניל. בינתיים טורפים את הביצים.

2. לאחר הרתיחה משווים טמפרטורה בין הביצים לחלב. כלומר, יוצקים את החלב לתוך הביצים הטרופות תוך כדי ערבוב.

3. לקרמל: ממיסים סוכר במחבת בעלת תחתית עבה עד לקבלת גוון זהוב. לאחר הכנתו יש להעבירו לתבנית (תחתיתו של הפלאן).

4. לאחר התקררות הקרמל יוצקים את בלילת הפלאן עד לשפת התבנית.

5. מחממים את התנור מראש ל-185 מעלות. אורך הבישול הוא כשעה וחצי. לבדיקת מוכנות יש לדקור את הפלאן בעזרת קיסם.

6. במידה והוא יוצא יבש, הפלאן מוכן.

7. יש לקרר את הפלאן כשעה לפני הגשתו.

 
עוד כתבות במדור טעם ישראלי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.