קרנבל פירות בבצק פריך

 
קרנבל של טעמים וניחוחות
קרנבל של טעמים וניחוחות צילום: ערוץ 10
 
עודכן 13:31 29/08/2010

בואו להתענג על קינוח מרענן ובריא של בצק פריך מקמח מלא עם שלל פירות מתוך התכנית גוף ונפש עם ענת הראל שתשודר החל מ-01.09 בשעה 10:00 בערוץ 10 ובנענע10

 
 
 
 
 

טיפ: שדרוג לקינוח בתום ארוחת ערב קיצית, הוסיפו סורבה, פזרו שבבי חלווה או כל רעיון אחר שבא לכם והרי לכם קינוח בריא וקל | מתכון ל-4 סועדים.

 

מצרכים:

רבע כוס פטל אדום

רבע כוס פטל שחור

רבע כוס דובדבנים

רבע כוס קוביות מנגו

רבע כוס אננס

כוס ענבים ירוקים

כוס תאנים

3 כפות דבש טהור

 

מצרכים לבצק:

כוס קמח מלא

3 כפות סוכר חום

קורט מלח

100 גרם חמאה חתוכה לקוביות

3 קוביות קרח

 

אופן הכנה: 

1. מכניסים לתוך מעבד מזון קמח, סוכר, חמאה ומלח ומעבדים עד לקבלת תערובת במרקם של פרורים.

2. מוסיפים קוביות קרח. מוציאים מהמעבד אל משטח עבודה ולשים עד לקבלת בצק אחיד.

3. עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר חצי שעה עד 45 דקות.

4. מרדדים את הבצק לעובי של 0.5 ס"מ, מעבירים לתבניות קטנות ומכניסים את תערובת הפירות.

5. אופים כ-25 דקות בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות.

 

אופן הכנת תערובת פירות:

- מערבבים בקערה את כל החומרים ומכניסים לשעתיים למקרר .

 

הגשה: מגישים חם בתבניות הקטנות - ישנה אפשרות בקיץ להגיש קר.

 

התכנית גוף ונפש עם ענת הראל תשודר החל מ-01.09 בשעה 10:00 בערוץ 10 ובנענע10.

 
עוד כתבות במדור גוף ונפש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.