מסעדת לימוזין

 
מסעדת לימוזין - אופי כפרי עם מנות מגוונות
מסעדת לימוזין - אופי כפרי עם מנות מגוונות צילום: יח"צ
 
עודכן 19:23 30/09/2010

בצפון עמק יזרעאל, שוכנת לה מסעדת לימוזין המתהדרת באופי כפרי ובשרים משובחים. וגם: מתכון לביף בורגיניון

 
 
 
 
 

לימוזין

מסעדת בשרים ואיטליז

 

ביערות כפר החורש שבעמק יזרעאל, מעל תמרת, בחווה פסטורלית מתחיל סיפורה של מסעדת 'לימוזין', בה חיים עדר עגלים מעורבים מסוג שראולה. לימוזין, מסעדה ואיטליז מתמחה ביישון בשר בתנאים טבעיים ללא וואקום וכימיקלים והתוצאה הינה הבשר האיכותי והטעים ביותר.

 

המסעדה ממוקמת ברמת ישי, בעלת אופי כפרי בשילוב גוון מחוספס. המנות מגוונות ומשולבות במגוון טעמים, אוהבי הבשר ייהנו ממגוון בשרים בצליה על גריל פחמים. בשילוב מנצח עם המסעדה ישנו האיטליז שבו ניתן לרכוש בשר טרי ומשובח שעובר גם הוא תהליכי יישון באמצעים טבעיים בלבד וניתנים בו מתכונים וייעוץ במקום (ניתן להזמין גם בטלפון).

 

לימוזין מקיימת אירועים במסעדה ואף נותנת שירותי קייטרינג לגני אירועים ברחבי הארץ. האירועים מתבססים על חגיגת עישון בשרים בצליה, בתנורי עישון מרהיבים, בשרים מהגריל ואף גריל אקטיבי ברחבת הריקודים.

 

כתובת

אזור התעשיה, רמת ישי

 

טלפון

057-9442366

 

שעות פעילות

יום א' - סגור

יום ב' - שבת 12:00-22:30

 
ביף בורגיניון. אילוסטרציה
ביף בורגיניון. אילוסטרציה צילום: flickr taekwonweirdo

ביף בורגיניון

 

מצרכים:
1.5 ק"ג בשר שרירים חתוך לקוביות גדולות (3x3)
8 שיני שום
2 בצלים חתוכים לטבעות
5 גזרים קלופים לעיגולים
חצי צרור פיטרוזיליה קצוצה
2 כפות חומץ
1/2 בקבוק יין אדום
1/4 כוס סילאן/מייפל
1/4 כוס שמן זית
קמח עם מעט פלפל ומלח
 
אופן הכנה:
- מקמחים את הבשר בקמח מתובל במלח ופלפל.
- בסיר גדול, רצוי כבד, מחממים את השמן, מטגנים את הבשר משני צידיו (כל פעם כמה קוביות) ומניחים בצד.
- מטגנים את הבצל, הגזר והשום ומחזירים את הבשר לסיר.
- יוצקים לסיר את החומץ והיין, מוסיפים פלפל, מלח ופטרוזיליה.
- מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה וחצי על להבה נמוכה.
- טועמים ומשפרים את הטעם.

 
עוד כתבות במדור טעם ישראלי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.