מתכון לעוגת תפוחים ופרג

 
עוגת פרג ותפוחים רכה ומענגת
עוגת פרג ותפוחים רכה ומענגת צילום: דניאל לילה
 
עודכן 13:26 31/08/2010

שילוב טעמים מיוחד - עוגה בחושה וקלה להכנה עם תפוחים עסיסיים ופרג

 
 
 
 
 

מצרכים:

3/4 כוס שמן

1.5 כוסות סוכר

3 ביצים

1.75 כוסות קמח

1 שקית אבקת אפיה

קורט קינמון

קורט מלח

1 כוס פרג שלם (גרגירים לא טחונים)

גרידת תפוז משני תפוזים

4 תפוחי גרנד סמיט קלופים ומגורדים גס

 

אופן הכנה:

- טורפים היטב את הביצים, שמן וסוכר.

- מוסיפים את התפוחים, ממשיכים לערבב ולבסוף מוסיפים את כל החומרים היבשים. ממשיכים לערבב 2-3 דקות.

- יוצקים לתבנית (בקוטר 24 ס"מ) ואופים בחום של 170 מעלות כ- 50 דקות.

 

המתכון באדיבות השף קונדיטור עמיר לוליאן - ליליות BAKERY.

 

מחפשים עוד קינוחים לראש השנה? נסו את אלה:

עוגת דבש עם משמשים

עוגת דבש עם פירות יער

עוגת דבש ותפוחים

עוגת דבש קלה להכנה

טארט שוקולד לבן ודבש

שטרודל תפוחי עץ

עוגת דבש ותאנים

 

 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.