מסעדת כרמים

 
8 ק"מ דרומית לצמת קסטינה
8 ק"מ דרומית לצמת קסטינה צילום: יח"צ
 
עודכן 19:18 30/09/2010

היא הוקמה כבר בשנת 2003 אך קיבלה את הבמה בעיקר אחרי שהשף שלה, סהר רפאל, זכה בתכנית הריאלטי - המטבח. וגם: מתכון לפילה דניס עם חציל ואספרגוס

 
 
 
 
 

כרמים

מסעדת שף גורמה

שף: סהר רפאל

 

מסעדת "כרמים" הוקמה על ידי דני פרץ ויפרח ארצי בשנת 2003. בחמש השנים האחרונות עומד במרכז המסעדה השף סהר רפאל, זוכה תוכנית הריאליטי "המטבח", הנוהג להשתמש בהכנת המנות בתבלינים ובירקות הגדלים במשתלה ובגינת הירק הצמודות אל המסעדה. השף רפאל נוטה לשלב בין סגנונות שונים דוגמה לכך היא מנת כבד האווז הצלוי על קדאיף עם אגוזי לוז, חלבה וסילאן - מנה מבריקה בעלת שילוב טעמים מנצח.

 

כתובת

8 ק"מ דרומית לצומת קסטינה, על כביש ת"א-ב"ש (ציר 4)

 

שעות פתיחה

כל השבוע - 9:00-24:00

ארוחות בוקר עד 12:00

עסקיות (49 ש"ח - 69 ש"ח) 12:00 עד 17:00

 

טלפון

08-8505859

 
מנה מרשימה וטעימה להפליא
מנה מרשימה וטעימה להפליא צילום: דן פרץ

פילה דניס ולב חציל על חיילי אספרגוס ברוטב שמן זית ותבלינים

 

מצרכים:

פילה דניס מ-2 דגים

חציל צלוי על להבה, קלוף ומונח במסננת להגרת נוזלים

מלח

פלפל

שמן זית

כפית טימין קצוץ

כפית זעתר קצוץ

כפית רוזמרין קצוץ

10 אספרגוס קלופים

חצי לימון סחוט

 

אופן הכנה:

1. מתבלים את הדניס במלח, פלפל וקורט טימין. ניתן לאפות בתנור על נייר אפיה במשך 10 דקות בטמפ' של 180 מעלות או לצרוב במחבת טפלון כ- 3 דקות על העור ועוד 2 דקות צד שני.

2. בקערית קטנה מניחים את התבלינים עם מעט שמן ומלח גס.

3. את האספרגוס ניתן לחלוט חליטה קצרה במים רותחים ולהעביר למי קרח ובזמן אפית הדגים מניחים את האספרגוס לצד הדגים ומתבלים בשמן תבלינים.

4. חוצים את החציל ל-2 ומכל חצי יוצרים כדור ומטבלים בשמן זית עם סחיטה של לימון ומלח גס.

5. מניחים במגש את הדג האספרגוס והחציל ומכניסים לתנור.

6. הגשה: במרכז צלחת מסדרים את האספרגוס ומעליו יחידה של דג .מעל מניחים את החציל ועל החציל יחידה נוספת של פילה דג. בוזקים מעל שמן תבלינים ומעט מיץ לימון.

 
עוד כתבות במדור טעם ישראלי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.