מתכון לתבשיל לוביה עם קוביות בשר

 
הישר מהמטבח הפרסי - תבשיל בשר ושעועית לבנה
הישר מהמטבח הפרסי - תבשיל בשר ושעועית לבנה צילום: יח"צ
 
עודכן 15:29 31/08/2010

מנה עיקרית מיוחדת בניחוחות וטעמים מהמטבח הפרסי - תבשיל קוביות בשר עם שעועית לבנה

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 ק"ג בשר כבש

חצי ק"ג ריאות עגל

1 ק"ג שעועית לבנה קטנה

4 ראש בצל

מלח

פלפל

מרק עוף

כורכום

 

אופן ההכנה:

- שוטפים היטב את הבשר והריאות, מרתיחים עד שיוצא קצף וכל הלכלוך יוצא מהבשר, שופכים את המים ושוטפים שוב.

- חותכים בצל לקוביות ומטגנים בסיר עמוק ,מוסיפים את הבשר ומטגנים.

- מוסיפים את קוביות הריאות ומטגנים יחד.

- מתבלים במלח, פלפל, כורכום, מרק עוף ומערבבים עד שהצבע של  התבשיל נהיה אחיד .

- מוסיפים כ -3 ליטר מים ומבשלים כ- 20 דקות.

- מוסיפים את השעועית הלבנה לסיר ומביאים שוב לרתיחה, לאחר מכן מורידים את הסיר מהאש ומבשלים בבישול איטי כ- 3 שעות.

 

המתכון באדיבות איציק פרוסטמיאן שחראזד מהדוכן הפרסי ביריד האוכל בדיזנגוף סנטר. ימי חמישי, בין השעות 12:00-20:00. ימי שישי, בין השעות 10:00-16:00.

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

צלי כתף עם ירקות ופירות יבשים

עופיונים ממולאים בירקות

גלילת חזה עוף במילוי פטריות

אוסובוקו טלה עם תפו"א

פילה בקר עם פירה

מפרום טוניסאי

גלילות חצילים במילוי בשר

 
עוד כתבות במדור מתכונים לבשר ועוף
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.