מתכון לחזה עוף במילוי ירקות

 
חזה עוף בתנור עם ירקות ירוקים וקוסקוס מלא
חזה עוף בתנור עם ירקות ירוקים וקוסקוס מלא צילום: ערוץ 10
 
עודכן 16:43 03/09/2010

מנה עיקרית טעימה ובריאה - חזה עוף במילוי ירקות ירוקים על מצע קוסקוס מלא

 
 
 
 
 

מצרכים:

350 גרם קוסקוס מלא

600 גרם חזה עוף

 

מילוי לחזה עוף:

50 גרם סלרי

50 גרם תרד

50 גרם אפונה

50 גרם ברוקולי

1 בצל ירוק

מלח ופלפל

 

תיבול לחזה עוף:

שמן זית

טימין

רוזמרין

שום פרוס

מלח ופלפל

כורכום

 

תיבול לקוסקוס:

צרור כוסברה קצוצה

כוס וחצי ציר עוף

 

אופן הכנה:

1. יוצרים כיס במרכז החזה בעזרת סכין, מתבלים את החזה עוף בתבלינים, עוטפים בניילון נצמד ומניחים בצד כ- 10 דקות.

2. במחבת חמה עם מעט שמן זית מקפיצים את כל הירקות הירוקים שקצצנו מראש 2 דקות.

 

הכנת הקוסקוס:

1. לתוך קערה מכניסים 350 גרם קוסקוס מלא, כוסברה קצוצה , מלח ופלפל ויוצקים מעל הקוסקוס ציר עוף חם. מכסים בניילון נצמד כ- 4 דקות את כל הירקות הירוקים.

2. לתוך תבנית מניחים את החזה עוף, עגבניות, בצל לבן ושום ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 200 מעלות כ- 30 דקות.

3. מוציאים את החזות העוף מהתנור וממלאים את הכיס שיצרנו במילוי של הקוסקוס והירקות.

 
עוד כתבות במדור גוף ונפש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.