אגסים מזוגגים ביין לבן

 
אגסים בציפוי פיסטוקים
אגסים בציפוי פיסטוקים צילום: ערוץ 10
 
עודכן 16:47 03/09/2010

קינוח פירותי קליל וטעים - אגסים מבושלים ביין לבן ומצופים בפיסטוקים קצוצים

 
 
 
 
 

מצרכים:

8 אגסים קלופים

חצי כוס פיסטוקים קצוצים גס

1 בקבוק יין קינוח

2 כוסות מים

4\3 כוס סוכר

2 מקלות ווניל חצויים

סרט קליפה מלימון אחד

מעט זעפרן

 

אופן הכנה:

1. קולפים את האגסים ומוציאים את הליבה.

2. שמים את כל החומרים בסיר ומביאים לרתיחה.

3. מכניסים פנימה את האגסים ומבשלים על להבה נמוכה כחצי שעה.

4. לוקחים 2 כוסות נוזלים מהסיר, מעבירים למחבת מבשלים ומרכזים לסירופ.

5. מגלגלים את האגסים בסירופ עד שהם מזוגגים יפה.

6. מגלגלים את האגסים בפיסטוקים קצוצים.

7. מגישים בקערית עם מעט מהנוזלים.

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

מתכון למאפי גביניות

מתכון לעוגת שוקולד חמה

מתכון לסופלה שוקולד

מתכון לעוגיות אלפחורס

מתכון לטארט דובדבנים

מתכון לאצבעות שוקולד

מתכון לעוגת טירמיסו

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני בשישי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.