מתכון לטארט דובוש

 
טארט דובוש. קינוח הונגרי פופולרי
טארט דובוש. קינוח הונגרי פופולרי צילום: ערוץ 10
 
עודכן 18:58 03/09/2010

דודו אוטמזגין מלמד אתכם איך להכין את הקינוח ההונגרי המפורסם - עוגת שכבות במילוי קרם שוקולד וציפוי קרמל

 
 
 
 
 

מצרכים לרולדה:

10 ביצים

1 כוס סוכר

1 כוס קמח

 

למילוי:

500 גר' שמנת מתוקה

250 גר' שוקולד מריר

 

לציפוי:

200 גר' סוכר

 

אופן הכנת הרולדה:

- מקציפים את הביצים, מוסיפים את הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף תפוח. מוסיפים את הקמח בצורת עטיפה.

- מחלקים את התערובת של הרולדה ל- 3 מגשים.

- מורחים מגשים הפוכים בחמאה ומפזרים מעט קמח.

- לאחר שהחמאה התייבשה מורחים את תערובת הרולדה.

- אופים בטמפ' 190 מעלות במשך 10 דקות. לאחר האפייה משחררים את הרולדה עם סכין חלקה.

- קורצים עיגולים בקוטר 22 (6 סה"כ), אחד מהם משאירים בצד לציפוי.

 

אופן הכנת המילוי:

- מבשלים את השמנת מתוקה עד לרתיחה, מכניסים פנימה את השוקולד ומערבבים.

- מכניסים למקרר למשך 24 שעות חובה.

- מקציפים את הקרם וממלאים שכבה רולדה, שכבה קרם עד לסיום העוגה.

 

אופן הכנת הציפוי:

- יוצרים קרמל מ- 200 גר' סוכר שמחממים בסיר עד להמסה ושופכים מעל הרולדה שהשארנו בצד.

- חותכים את הקרמל למשולשים ומניחים מעל העוגה.

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

מתכון למאפי גביניות

מתכון לעוגת שוקולד חמה

מתכון לסופלה שוקולד

מתכון לעוגיות אלפחורס

מתכון לטארט דובדבנים

מתכון לאצבעות שוקולד

מתכון לעוגת טירמיסו

.

 
עוד כתבות במדור שף בהפתעה - הקינוחים של דודו אוטמזגין
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.