פרגיות בתנור

 
בתא העליון בתנור: עוף בסינייה, ובתחתון: טארט גבינה וצנוברים
בתא העליון בתנור: עוף בסינייה, ובתחתון: טארט גבינה וצנוברים צילום: אהרוני, ערוץ 10
 
עודכן 09:28 06/09/2010

פרגיות שנכנסות לתנור בתבנית סנייה בתוספת בצלים, תפוחי אדמה וגמבה, וגם - טארט גבינה וצנוברים

 
 
 
 
 

מרכיבים לעוף בסינייה:

מתאים לכל ארוחה
מתאים לכל ארוחה צילום: אהרוני, ערוץ 10

1) 4 פרגיות
2) קילו תפוחי אדמה מקולפים וחתוכים לפלחים
3) חצי קילו בצל טחונים דק במעבד מזון
4) חצי קילו גמבה אדומה טחונה דק במעבד מזון
5) רבע כוס שמן זית
6) כוס מים
7) כף מלח שטוחה
8) כף קטנה פלפל שחור
9) כף קטנה כמון

 

אופן ההכנה:

מערבבים את כל הרכיבים ושופכים לתבנית סנייה. מכניסים לתנור שחומם מראש בחום 250 מעלות למשך שעה.

 

בתא התחתון בתנור: טארט גבינה וצנוברים

קלי קלות
קלי קלות צילום: אהרוני, ערוץ 10

תחתית טארט אפויה

למילוי:
חצי כוס גבינת מסקרפונה
350 גר' ריקוטה טרייה
3 ביצים
4\3 כוס סוכר
כפית תמצית וניל
כוס צנוברים

הכנה:
- טורפים את הביצים, הסוכר והוניל במיקסר
- מוסיפים את הגבינות ומערבבים
- מוסיפים מחצית מהצנוברים לתערובת
- יוצקים לבצק
- מפזרים מעל את יתרת הצנוברים
- אופים בחום של 160 מעלות כחצי שעה  

 

לוח המרת מידות ומשקל

 

רוצים לראות איך ניתן לאפות שני מתכונים באותו הזמן? כנסו וגלו בעצמכם >>

 

מתכונים נוספים:

מאפה תפוח אדמה >>

קיש בצל ופטריות >>

עוף עם תפוחי אדמה בתנור >>

עוגת גבינה ושוקולד >>

מאפה כרישה וגבינות >>

אורז פרסי אפוי >>

מאפה אנטיפסטי >>

קוראסון חמאה ושוקולד >>

עוגת שוקולד עשירה >>

עוגת גבינה ניו יורקית >>

עוף ממולא אורז ופטריות >>    

 
עוד כתבות במדור המטבח של המחר
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.