מתכון לצלעות טלה בגריל

 
צלעות טלה בגריל במרינדת עשבי תיבול
צלעות טלה בגריל במרינדת עשבי תיבול צילום: ערוץ 10
 
עודכן 09:39 07/09/2010

ארוחת צהריים מרשימה וטעימה במיוחד - צלעות טלה בגריל במרינדה של עשבי תיבול

 
 
 
 
 

שורת צלעות טלה, אין מתאים מהן לשדר יוקרתיות וחגיגיות | הכנה פשוטה והצלחה בטוחה | כל שורת צלעות מספיקה לכ- 3 מנות.

 

מצרכים:

שורת צלעות טלה

3 כפות שמן זית

מלח

פלפל גרוס

 

לפסטו:

2 שיני שום

5 ענפי טימין

5 עלי  מרווה

1/2 כוס עלי ריחן

1/3 כוס דחוסה עלי  כוסברה

1/2 כוס עלי  פטרוזיליה

2 כפות גדושות אגוזי לוז

כוס ורבע שמן זית

מלח

פלפל גרוס

 

לקישוט:

כוס וחצי אגוזי לוז קלויים וגרוסים

 

אופן הכנה:

- מניחים בבלדר את כל עשבי התיבול, האגוזים והשום ומפעילים את הבלנדר. מוסיפים בהדרגה שמן זית ומתבלים.

- מעסים את שורת הצלעות בשמן זית, ממליחים ומפלפלים.

- מחממים מחבת כבדה וצורבים את שורת הצלעות מכל צידיהן.

- מניחים בתבנית אפיה, מכסים את קצות הצלעות בניר כסף כדי לוודא שהן לא נשרפות.

- אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש, כאשר מוציאים מהתנור מורחים את שורת הצלעות בפסטו.

- מניחים את שורת הצלעות המשוחה בפסטו בצלחת בה מפוזרים אגוזי הלוז הגרוסים ומהדקים את האגוזים לציפוי.

- ממתינים 5 דקות, מגישים לשולחן את שורת הצלעות ופורסים אל מול הסועדים.

 

המתכון באדיבות אבי שטייניץ עבור אדום אדום.

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

צלי כתף עם ירקות ופירות יבשים

עופיונים ממולאים בירקות

גלילת חזה עוף במילוי פטריות

אוסובוקו טלה עם תפו"א

פילה בקר עם פירה

מפרום טוניסאי

גלילות חצילים במילוי בשר

 
עוד כתבות במדור גוף ונפש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.