ממתק שוקולד פצפוצים

 
עודכן 13:37 13/09/2010

הממתק שהכי מזכיר ילדות ובית. כל כך קל להכנה, שגם הילדים יכולים להשתתף

 
 
 
 
 
נהדר להכין עם הילדים
נהדר להכין עם הילדים צילום: דן לב

20 מנז'טים מס' 2

 

מצרכים (ממתק שוקולד ורוד):

200 גרם שוקולד לבן קצוץ
2 כוסות פצפוצי אורז (עדיף מלא)
1 כף גדושה ריבת פטל

 

אופן הכנה:

- ממיסים שוקולד במיקרוגל או על אמבט מים חמים (ביין מארי) ומערבבים למשחה אחידה.

- מוסיפים פצפוצי אורז ומערבבים.

- מוסיפים ריבה ומערבבים היטב. 
- מניחים כף מהתערובת בכל מנז'ט. שומרים בכלי אטום במקרר עד שלושה ימים או במקפיא עד שבוע.

 

גיוונים:

  • לחטיף ירוק - מחליפים את הריבה בכפית גדושה של ממרח פיסטוקים (להשיג בחנויות אפייה מתמחות). מערבבים את ממרח הפיסטוקים יחד עם השוקולד לפני הוספת פצפוצי האורז.
  • לחטיף חום - מחליפים את השוקולד הלבן בשוקולד חלב באותה כמות (ללא ריבה, כמובן).  

 

מחפשים עוד מתכוני שוקולד? נסו את אלה:

מתכון לעוגת שוקולד חמה

מתכון לסופלה שוקולד

מתכון לעוגיות אלפחורס

מתכון לטארט דובדבנים

מתכון לעוגיות שושנים

מתכון לאצבעות שוקולד

מתכון לעוגת טירמיסו

 

 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.