טראפלס שוקולד בשלל ציפויים

 
טראפלס שוקולד מענגים שמתמוססים בפה
טראפלס שוקולד מענגים שמתמוססים בפה צילום: דן פרץ
 
עודכן 21:45 14/09/2010

עונג צרוף בביס אחד - כדורי שוקולד עשירים שנמסים בפה. 10 דקות של חימום, ערבוב וגלגול בקקאו והם שלכם

 
 
 
 
 

מצרכים:

250 גרם שוקולד מריר (רצוי לפחות 60% מוצקי קקאו)
3/4 כוס שמנת מתוקה

50 גרם חמאה

2 כפות ווסקי/קוניאק משובח
לציפוי:

אבקת קקאו משובחת

פיסטוקים קלופים וקצוצים

שבבי אגוזים/ברס


אופן הכנה:
1. ממיסים את החמאה עם השמנת בסיר על אש קטנה עד שהתערובת נמסה לגמרי. מוסיפים את השוקולד ומערבבים. 2. כשהתערובת מתקררת מוסיפים את הוויסקי/קוניאק, מערבבים ושמים במקפיא לשעתיים.

3. לאחר שעתיים יוצרים עם כפית כדורים קטנים ומגלגלים אותם באופן שווה בתערובות הציפוי השונות - אבקת הקקאו , פיסטוקים קלויים או שבבי אגוזים/ברס.

4. שומרים במקפיא ומגישים היישר מהמקפיא.

 

המתכון באדיבות ליאת גבאי מקונדיטוריית "חטאים מתוקים" בנווה צדק היוצא בפסטיבל שוקולד מתוק במיוחד, ומפנק אתכם עם ספיישלים, מהדורות מיוחדות ומגוון מוצרים נפלאים המבוססים על חומר הגלם הנחשק ביותר בעולם.

 

רוצים להתענג על עוד מתכוני שוקולד? כנסו לעולם השוקולד >>

 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.