מתכון לפרפה לימון ותותים

 
פרפה תותים ולימון. קינוח מרשים וקל להכנה
פרפה תותים ולימון. קינוח מרשים וקל להכנה צילום: ערוץ 10
 
עודכן 18:46 24/09/2010

קינוח נהדר לימים החמים - שילוב של פרפה תותים מתקתק עם פרפה לימון עם חמצמצות עדינה

 
 
 
 
 

מצרכים:

6 חלמונים

1 כוס סוכר

שליש כוס מיץ לימון

1 כף קליפת לימון

1 סלסלת תותים

2 כפות ליקר גראנד מרנייה

2 מיכלי שמנת מתוקה

 

אופן הכנה:

- מרסקים מחצית מכמות התותים עם הליקר לרסק חלק. את השאר חוצים לאורכם.

- טורפים את החלמונים עם הסוכר, מיץ וקליפת הלימון כשתי דקות. ממשיכים לטרוף על אדים כעשר דקות. מקררים.

- מחלקים את התערובת לשליש ושני שליש.

- מקציפים את השמנת לקצפת יציבה.

- לחלק הקטן מערבבים את התותים המרוסקים.

- מערבבים מחצית מכמות הקצפת לכל תערובת.

- יוצקים את פרפה הלימון ל- 6 כוסות זכוכית גבוהות ויפות. מקפיאים ל15 דקות.

- מניחים מעל חצאי תותים ויוצקים מעל את פרפה התותים. מקפיאים לגמרי.

- מעטרים מעל במעט קצפת, תותים/פטל ונענע.

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

מתכון לעוגת שיש שוקולד-תפוז

מתכון לעוגת שמרים במילוי ריבת שזיפים

מתכון לעוגיות שוקולד מושלגות

מתכון למאפי גביניות

מתכון לעוגת שוקולד חמה 

מתכון לאצבעות שוקולד

מתכון לעוגת טירמיסו

 
עוד כתבות במדור אהרוני בשישי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.