מתכון לבקר מוקפץ עם פטריות

 
בקר מוקפץ עם בצלים ופטריות
בקר מוקפץ עם בצלים ופטריות צילום: ערוץ 10
 
עודכן 19:47 25/09/2010

ארוחת צהריים מהירה לתחילת השבוע - נתחי בקר מוקפצים עם בצלים ופטריות. רק להוסיף פירה או אורז ולהתענג

 
 
 
 
 

טיפ: כיצד לזהות בשר טרי שלא הוקפא? השומן השזור בו צריך להיות בגוון לבן זהבהב (בבשר קפוא הן אדומות). בשר קפוא מכיל חומרים כמו פוספטים שכמובן לא מוסיפים לבריאות.

 

מצרכים ל-4 מנות:

400 גרם בשר פילה בקר חתוך לרצועות

בצל לבן בינוני חתוך לרצועות

חצי בצל סגול בינוני חתוך לרצועות

בצל שאלוט פרוס

בצל ירוק חתוך לרוחב

100 גרם כרישה פרוסה

4 פטריות פורצ'יני מושרות במים למשך חצי שעה מסוננות ופרוסות

5 פטריות שמפניון פרוסות

50 גרם פטריות יער פרוסות

50 גרם פטריות שימג'י

מלח

פלפל

שמן זית

 

אופן הכנה:

- מחממים מחבת גדולה מקפיצים את הבשר עם שמן זית כדקה על כל צד.

- לאחר 2 דקות מוציאים את הבשר מהמחבת ומכניסים את הפטריות והבצלים להקפצה של כ-3-4 דקות.

- מוסיפים את הבשר ולאחר דקה מתבלים במלח ופלפל.

- מגישים בקערה גדולה.

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

אצבעות שום עם בשר טחון

3 דרכים לצפות פולקעס

מתכון לכדורי עוף בשומשום

מתכון לשניצל תירס ביתי

מתכון לפלפלים ממולאים

מתכון לכבדי עוף עם פירה

מתכון לסלט עוף עם שומשום

לאתר התכנית גוף ונפש עם ענת הראל >>

 
עוד כתבות במדור גוף ונפש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.