דפי אורז במילוי בשר טחון

 
רולים במילוי בשר טחון ורוטב בוטנים חריף
רולים במילוי בשר טחון ורוטב בוטנים חריף צילום: ערוץ 10
 
עודכן 09:31 02/10/2010

רולים של דפי אורז במילוי בשר טחון מתובל לצד רוטב חמאת בוטנים חריף

 
 
 
 
 

מצרכים:

12 דפי אורז

בוטנים קלויים קצוצים

 

למילוי:

3 כפות שמן

300 גרם בשר טחון

3 בצלי שאלוט שלמים

פלפל אדום קצוץ

2 שיני שום קצוצות

1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ

1 כף רוטב דגים או סויה

מלח

פלפל שחור גרוס

4 כפות נענע קצוצה

4 כפות כוסברה קצוצה

 

לרוטב:

חצי כוס חמאת בוטנים רגילה

2 כפות רוטב סויה

1 כף סוכר חום

מעט שבבי צ'ילי

רבע כוס מים

מלח

פלפל

 

אופן הכנה:

- טוחנים את הבשר.

- שמים את השמן במחבת וכשהוא חם מטגנים בו את הבצל, השום, פלפל חריף, ג'ינג'ר, מלח ופלפל.

- מוסיפים את הבשר, ממליחים ומפלפלים ומטגנים כמה דקות.

- מוסיפים את רוטב הסויה (ניתן להחליף את הסויה ברוטב\ציר דגים) ומבשלים יחד דקה נוספת.

- מכבים את האש ומעבירים לקערה. מערבבים פנימה את העשבים ומקררים.

- מרטיבים את עלי האורז במים חמים כחצי דקה. מניחים על מגבת מטבח.

- מניחים בקצה של כל אחד עיגול תלולית מילוי. מגלגלים לגליל מהודק, מטגנים את הגלילים במחבת טפלון עם מעט שמן משני הצדדים עד שהם זהובים.

- שמים את חומרי הרוטב בסיר, מבשלים ומביאים לרתיחה. יוצקים את הרוטב על הרולים ומפזרים מעל בוטנים קלויים וקצוצים.

 

אגרול אפוי במילוי ירקות

אגרול במילוי ירקות של אהרוני

נודלס מוקפץ עם בקר

בקר מוקפץ עם אורז

 
עוד כתבות במדור אהרוני בשישי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.