מתכון לבלינצ'ס במילוי גבינה וסלמון

 
בלינצ'ס במילוי גבינה וסלמון ברוטב שמנת ופטריות
בלינצ'ס במילוי גבינה וסלמון ברוטב שמנת ופטריות צילום: יח"צ
 
עודכן 09:51 01/10/2010

לאירוח או כארוחת צהריים מפנקת - בלינצ'ס במילוי גבינה וסלמון מעושן ברוטב שמנת ופטריות

 
 
 
 
 

4 בלינצ'סים

 

מצרכים לבלילה:

3 ביצים

כוס קמח

קורט מלח

קורט סוכר

כף שמן זית

250 מ"ל כוס חלב

 

אופן הכנת הבלילה: 

- בתוך קערה שופכים את הקמח, ביצים, שמן זית, מלח, סוכר ומערבבים את הכל עד לקבלת בלילה חלקה וללא גושים.

- שופכים את החלב בהדרגה תוך כדי ערבוב.

- לאחר קבלת התערובת מחממים מחבת עם מעט שמן זית ויוצקים במצקת מעט מהבלילה.

 

מצרכים למילוי:

100 גרם גבינה צהובה

50 גרם גבינת שום שמיר 30%

50 גרם סלמון מעושן חתוך לפרוסות דקות

 

מצרכים לרוטב:

20 גרם חמאה

4 פטריות שמפניות חתוכות

1 שן שום

100 מ"ל שמנת מתוקה

20 גרם גבינה צהובה מגורדת

 

אופן הכנת הרוטב:

- מכניסים למחבת את כל המרכיבים לפי סדר הרשימה, מביאים לרתיחה קלה ומורידים מהאש.

 

אופן הכנת המנה:

- ממלאים את הבלינצ'ס במילוי, סוגרים ומכניסים לתנור ל- 160 מעלות ל- 5 דק'.

- מוציאים את הבלינצ'ס המוכן ושופכים רוטב שמנת פטריות.

 

המתכון באדיבות השף דימה סיבין ממסעדת "הגג" בקומפלקס הספורט 'Sweat Star' אשדוד.

 

מחפשים עוד מתכוני דגים? נסו את אלה:

סלמון בתנור עם בטטות

סלמון אפוי עם אורז שחור

דג שלם אפוי בתנור

בורי עם ירקות מוקפצים

דג בציפוי אגוזים

סלמון ברוטב סויה ודבש

גפילטע פיש

 
עוד כתבות במדור מתכוני דגים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.