פלאפל הזקנים

 
מכינים פלאפל עם הרבה עשבי תיבול. אילוסטרציה
מכינים פלאפל עם הרבה עשבי תיבול. אילוסטרציה צילום: flickr, yummyporky
 
עודכן 09:09 30/09/2010

הוא נוסד בשנות החמישים על ידי זוג זקנים ומתמחה בטחינה חמצמצה, זיתים תוצרת בית וכמובן פלאפל פריך וממכר. וגם: מתכון לסלט כרוב לבן

 
 
 
 
 

פלאפל הזקנים

 

המסעדה הוקמה בשנות החמישים על ידי זוג זקנים כשהאוכלוסיה במקום מאמצת את השם ואת המשפט הקבוע "הולכים לאכול אצל הזקנים". המסעדה ממוקמת בסמטה קטנה וצפופה בעיר העתיקה ואינה מתיימרת להגיש לכם אינספור סלטים ותוספות. לכאן באים בשביל להנות מהפלאפל הפריך והחם לצד סלטים פשוטים וטעימים להפליא שמלווים את הארוחה - סלט כרוב לבן, סלט ירקות, חריף פיקנטי שמיוצר בחנות וכמובן טחינה עם טעם חמצמץ.

 

כתובת

הוואדי 18, וואדי ניסנאס

העיר העתיקה

טלפון 04-8514959

 
סלט כרוב לבן. אילוסטרציה
סלט כרוב לבן. אילוסטרציה צילום: flickr stonesoup

סלט כרוב מתובל

 

מצרכים:

קילו כרוב לבן

כפית מלח

כפית שמן זית

כף מיץ לימון

מעט סוכר

 

אופן הכנה:

- חותכים את הכרוב לרצועות.

- מערבבים ביחד את המלח, שמן זית, מיץ לימון ומעט סוכר.

- שופכים את התערובת על הכרוב ומניחים לכרוב לספוג את הטעמים.

 
עוד כתבות במדור טעם ישראלי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.