מתכון לקציצות עדשים

 
קציצות עדשים בציפוי פירורי לחם
קציצות עדשים בציפוי פירורי לחם צילום: ערוץ 10
 
עודכן 17:30 04/10/2010

קציצות עדשים מטוגנות עם מעטה פריך מוגשות עם יוגורט מרענן

 
 
 
 
 

מצרכים:

2 כוסות עדשים כתומות

1 בצל סגול קצוץ

3 שיני שום קצוצות

1 פלפל אדום חריף, מנוקה וקצוץ

3 בצלים ירוקים קצוצים דק

2 כפות שמן מזית

1 כף קליפת לימון מגורדת

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק

שליש כוס פירורי לחם

2 ביצים

מלח

פלפל שחור גרוס

 

אופן הכנה:

- מבשלים את העדשים במי מלח כחצי שעה, עד שהן עשויות דיין.

- מרסקים את העדשים בפולס של מעבד מזון לפירורים גסים מאד.

- מערבבים את כל החומרים. צרים מהם מקציצות.

- מטגנים בשמן זית משני צדדים עד להשחמה.

- מגישים עם יוגורט.

 

אצבעות שום עם בשר טחון

3 דרכים לצפות פולקעס

מתכון לכדורי עוף בשומשום

מתכון לשניצל תירס ביתי

מתכון לפלפלים ממולאים

מתכון לכבדי עוף עם פירה

מתכון לסלט עוף עם שומשום

 
עוד כתבות במדור אהרוני | פסטה, קטניות ואורז - יום ב'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.