מתכון לפנקוטה פסיפלורה

 
פנקוטה יוגורט ופסיפלורה
פנקוטה יוגורט ופסיפלורה צילום: גוף ונפש, ערוץ 10
 
עודכן 08:21 04/10/2010

פנקוטה עשירה וקטיפתית משמנת מתוקה ויוגורט כבשים עם ציפוי של פסיפלורה מרעננת וחמצמצה

 
 
 
 
 

מצרכים ל-6 מנות:

350 מ"ל שמנת מתוקה

400 גרם יוגורט כבשים

14 גרם ג'לטין מומס ב-1/4 כוס מים קרים

1.5 כף סוכר

תוכן של 6 פסיפלורות טריות

 

אופן הכנה:

- ממיסים בעדינות את הג'לטין ב ¼ כוס מים קרים לכ-15 דקות.

- שמים את השמנת בסיר ומביאים לסף רתיחה.

- מוסיפים את היוגורט ומערבבים מבלי להביא לרתיחה.

- מוסיפים את הג'לטין המומס ומבשלים תוך ערבוב במשך חמש דקות. מוסיפים את הסוכר ומערבבים.

- יוצקים את הבלילה לכלים אישיים (אפשר חד פעמיים) ומאחסנים במקרר למשך לילה או פחות ל 6 שעות.

- להגשה הופכים על צלחות ומוסיפים פסיפלורה טרייה.

 

יתרון בריאותי:

- פסיפלורה מהווה מקור לויטמין C ועשירה בויטמין A, אשלגן וסיבים תזונתיים.

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

מתכון לעוגת שיש שוקולד-תפוז

מתכון למוס שוקולד מריר

מתכון לעוגת שמרים במילוי ריבת שזיפים

מתכון לעוגיות שוקולד מושלגות

מתכון למאפי גביניות

מתכון לעוגת שוקולד חמה 

מתכון לאצבעות שוקולד

לאתר התכנית גוף ונפש עם ענת הראל >>

 
עוד כתבות במדור גוף ונפש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.