מתכון לסלמון בזיגוג אסייתי

 
סלמון בזיגוג אסייתי
סלמון בזיגוג אסייתי צילום: ערוץ 10
 
עודכן 17:50 05/10/2010

נתחי סלמון צרובים במחבת עם רוטב סויה מוגשים עם ירקות ירוקים ותלתלי בצל ירוק

 
 
 
 
 

מצרכים:

6 נתחי סלמון במשקל 180 גרם

מעט שמן זית

מלח

פלפל

 

לרוטב:

2 כפות רוטב סויה

3 כפות מירין

3 כפות מיץ ליים

1 כף שמן זית

1 כף סוכר חום

שליש כוס מים

 

אופן הכנה:

- מערבבים את חומרי הרוטב.

- מורחים את המחבת במעט שמן זית וצורבים את הדגים מכל הצדדים.

- יוצקים את הרוטב על הדגים, מבשלים ומזגגים אותם סביב סביב כדקה נוספת.

- מגישים עם ירקות ירוקים ותלתלי בצל ירוק.

 

מחפשים עוד מתכוני דגים? נסו את אלה:

סלמון בתנור עם בטטות

סלמון אפוי עם אורז שחור

דג שלם אפוי בתנור

בורי עם ירקות מוקפצים

דג בציפוי אגוזים

סלמון ברוטב סויה ודבש

גפילטע פיש

 
עוד כתבות במדור אהרוני | עופות ודגים - יום ג'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.