מתכון לעוגת מוס שוקולד בשכבות

הדפס
 
עוגת מוס שוקולד עם ציפוי של אגוזים מסוכרים
עוגת מוס שוקולד עם ציפוי של אגוזים מסוכרים צילום: ערוץ 10
 
עודכן 11:43 08/10/2010

עוגה מרשימה וטעימה בטרוף הכוללת שכבה של עוגת שוקולד אפויה, מוס שוקולד אוורירי וציפוי עדין של קקאו ואגוזים מסוכרים

 

מצרכים:

300 גרם שוקולד מריר

10 ביצים מופרדות

1 כוס סוכר

2 כפות קליפת תפוז

2 כפית וניל

חצי כוס חלב

שליש כוס קמח

חצי כוס אגוזי ברס

 

אופן הכנה:

- מקציפים את החלבונים תוך הוספה הדרגתית של חצי כוס סוכר, לקצף יציב.

- ממיסים את השוקולד.

- מקציפים את החלמונים ויתרת הסוכר. מוסיפים את השוקולד המומס בהדרגה. מוסיפים גם את הוניל והחלב.

- מערבבים את שתי התערובות.

- שומרים שליש מהכמות במקרר. לשאר הכמות מוסיפים קמח ומערבבים.

- יוצקים לתבנית קפיצית 24 ואופים בחום של 170 מעלות ל-45 דקות. מקררים.

- יוצקים את המוס על העוגה, מפזרים קקאו ואגוזי ברס, מכסים בניילון נצמד ומקררים.

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

מתכון לעוגיות במילוי ריבת תאנים

מתכון לעוגיות שושנים

מתכון לעוגת שיש שוקולד-תפוז

מתכון למוס שוקולד מריר

מתכון לעוגת שמרים במילוי ריבת שזיפים

מתכון לעוגיות שוקולד מושלגות

מתכון למאפי גביניות

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | מתוקים - יום ד'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.