מתכון לעוגת פיננסייר במילוי קצפת

 
עוגות פיננסייר במילוי קצפת אוורירית ופירות העונה
עוגות פיננסייר במילוי קצפת אוורירית ופירות העונה צילום: יח"צ
 
עודכן 09:56 05/10/2010

דודו אוטמזגין מכין עוגות קטנות בניחוח וניל במילוי קצפת ופירות העונה

 
 
 
 
 

מצרכים לפיננסייר:

50 גרם קמח

50 גרם אבקת סוכר

60 גרם אבקת שקדים

קורט אבקת אפייה

¼ מקל וניל חצוי

130 גרם חלבון

75 גרם חמאה מומסת

 

לקצפת:

250 גרם שמנת מתוקה

30 גרם סוכר

10 גרם אינסטנט פודינג וניל

 

אופן הכנה:

  1. בתוך מיקסר עם וו גיטרה מערבבים את הקמח, אבקת סוכר, אבקת שקדים, א.אפייה והוניל.
  2. בתוך סיר על הגז ממיסים את החמאה לצבע אגוז (חום בהיר).
  3. שופכים פנימה לתוך המיקסר את החמאה ומערבבים כ- 3 דקות.
  4. לאחר מכן מוסיפים את החלבון ביצה.
  5. מקררים את תערובת הפיננסייר למשך 3 שעות במקרר בתוך קערה עם ניילון נצמד.
  6. מזלפים לתוך תבניות סיליקון של סברינה קוטר 6 ס"מ ¾ גובה בעזרת שק זילוף.
  7. אופים בטמפ' 180 מעלות במשך 13 דקות. מקררים בטמפ' החדר.
  8. מקציפים בתוך מיקסר עם מטרפה את השמנת מתוקה, סוכר והאינסטנט פודינג לקצף יציב.
  9. מזלפים על גב הפיננסייר את הקצפת בעזרת שק זילוף עם צנטר חלק בינוני.
  10. מסדרים פירות העונה.

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

מתכון לעוגיות שושנים

מתכון לעוגת שיש שוקולד-תפוז

מתכון למוס שוקולד מריר

מתכון לעוגת שמרים במילוי ריבת שזיפים

מתכון לעוגיות שוקולד מושלגות

מתכון למאפי גביניות

מתכון לעוגת שוקולד חמה 

 
עוד כתבות במדור שף בהפתעה - הקינוחים של דודו אוטמזגין
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.