מתכון לסלט עדשים ומנגו

 
סלט עדשים כתומות עם פלחי מנגו
סלט עדשים כתומות עם פלחי מנגו צילום: גוף ונפש, ערוץ 10
 
עודכן 17:04 05/10/2010

סלט מרענן ומשביע של עדשים כתומות עם פלחי מנגו ופלפל חריף

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 כוס עדשים כתומות

2 מנגו בוסר

חופן עלי נענע מופרדים

חופן עלי בזיליקום מופרדים

חופן עלי כוסברה מופרדים

שלושה ארבעה מלפפונים

מיץ משני ליים בשלים

3 שיני שום

מלח ים גס לפי הטעם

אופציונלי - כף דבש למי שאוהב מתוק

פלפל אדום חריף

 

אופן הכנה:

- משרים את העדשים במים לחצי שעה. מסננים ומייבשים על מגבות נייר.

- מטגנים בשמן עמוק עד שהעדשים תהפוכנה להיות פריכות.

- בינתיים קולפים את המנגו ופורסים לפרוסות אורך דקות.

- חותכים את המלפפונים לרצועות אורך דקיקות.

- מערבבים את פרוסות המנגו, רצועות המלפפון והעלים המופרדים.

- מתבלים במיץ ליים ובמלח, בפלפל האדום החריף הקצוץ דק ואם צריך גם בדבש.

- מערבבים הכל ובוזקים מעל את העדשים הכתומות. מנערים קלות ומגישים מייד.

 

מחפשים עוד מתכונים מהירים? נסו את אלה:

סלט עוף פריך

פסטה ברוטב שמנת ובטטה

קציצות הודו ברוטב עגבניות

קוסקוס מלא עם בטטה

ממתק שוקולד פצפוצים

לאתר התכנית גוף ונפש עם ענת הראל >>

 
עוד כתבות במדור גוף ונפש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.