מתכון לסלט ניסואז

 
סלט ניסואז
סלט ניסואז צילום: ערוץ 10
 
עודכן 12:57 11/10/2010

סלט צבעוני עם שילוב טעמים מיוחד הכולל זיתים, ביצה ארטישוק ואדממה

 
 
 
 
 

מצרכים לרוטב:

1/2 כוס מיונז מאיכות טובה

1/4 כוס שמן זית

2 יח' פילה אנשובי

1 שן שום

מיץ לימון מלימון אחד

כף צלפים

מלח

פלפל לבן

 

אופן הכנה:

- טוחנים הכול במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק. במידה והרוטב יוצא סמיך מידי יש להוסיף מעט מים.

 

מצרכים לסלט:

50 גרם טונה אדומה טרייה

100 גרם פולי סויה (אדממה)

50 גרם זיתי קלמטה מגולענים

50 גרם ארטישוק ירושלמי מקולף ומבושל  

1 ביצה קשה

כוס עלי מיקרו חרדל

כוס עלי מיקרו חמנייה

2 יח' פילה אנשובי קצוץ

 

אופן הכנה:

- חולטים את הפולי סויה במים חמים ומפרידים את הגרעינים מהתרמיל.

- חותכים את הארטישוק הירושלמי לקוביות ומניחים בקערה. מוסיפים את פולי הסויה, זיתי הקלמטה, עלי החרדל, עלי החמנייה ואנשובי.

- מוסיפים רוטב ומערבבים, מניחים בקערת הגשה.

- מחממים מעט שמן במחבת טפלון וצורבים את הטונה קלות מכל צד ומניחים בצד.

- פורסים את הטונה ומסדרים מעל הסלט, פורסים את הביצה ומסדרים גם כן מעל הסלט. מגישים.

 

מחפשים עוד מתכוני סלטים? נסו את אלה:

3 דרכים להכין סלקי סלק

סלט קוסקוס מלא עם טופו

מתכון לסלט קינואה עם שקדים וחמוציות

מתכון לסלט עוף עם שומשום

סלט פטרוזיליה ברוטב לימון ודבש

סלט עוף פריך

 
עוד כתבות במדור גוף ונפש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.