מתכון למרק פירות אדומים עם סורבה

 
מרק פירות אדומים עם סורבה
מרק פירות אדומים עם סורבה צילום: ערוץ 10
 
עודכן 16:00 13/10/2010

קינוח מרענן שמשלב את החמצמצות של הפירות עם המתיקות של היין והוניל. תוסיפו לזה סורבה פירות יער והרי לכם קינוח מושלם

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 בקבוק קאווה או יין מבעבע אחר

רבע כוס סוכר

2 מקלות וניל

סרט קליפה מלימון אחד

3 סלסלות פירות אדומים

 

אופן הכנה: 

- מבשלים את כל החומרים למעט הפירות כעשר דקות.

- מכניסים פנימה את הפירות, מבשלים דקה ומכבים את האש. מקררים לגמרי.

- מגישים עם סורבה לימון ועלי נענע.

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

מתכון לעוגת גבינה ושוקולד משוישת

מתכון לעוגיות שושנים

מתכון לעוגת שיש שוקולד-תפוז

מתכון למוס שוקולד מריר

מתכון לעוגת שמרים במילוי ריבת שזיפים

מתכון לעוגיות שוקולד מושלגות

מתכון למאפי גביניות

 
עוד כתבות במדור אהרוני | מתוקים - יום ד'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.