מתכון לטארטים עם פירות אדומים

 
טארטים במילוי קרם וניל ופירות אדומים
טארטים במילוי קרם וניל ופירות אדומים צילום: ערוץ 10
 
עודכן 16:01 13/10/2010

טארטים קטנים מבצק פריך במילוי קרם וניל, פירות אדומים וציפוי עדין של אבקת סוכר

 
 
 
 
 

מצרכים: 

בצק פריך

 

קרם פטיסייר:

4 חלמונים

4\3 כוס סוכר

2 כפות קורנפלור

2\1 2 כוסות חלב

2 מקלות וניל

 

פירות אדומים

אבקת סוכר

 

אופן הכנה: 

- אופים את הבצק חצי אפייה ומקררים מעט.

- מכינים את הקרם: טורפים את החלמונים עם הסוכר, מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים.

- מחממים חלב ווניל, מערבבים עם החלמונים ומבשלים לתערובת סמיכה. מכסים בניילון נצמד ומקררים.

- ממלאים את הבצק בקרם, מניחים מעל פירות ובוזקים אבקת סוכר.

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

מתכון לעוגת גבינה ושוקולד משוישת

מתכון לעוגיות שושנים

מתכון לעוגת שיש שוקולד-תפוז

מתכון למוס שוקולד מריר

מתכון לעוגת שמרים במילוי ריבת שזיפים

מתכון לעוגיות שוקולד מושלגות

מתכון למאפי גביניות

 
עוד כתבות במדור אהרוני | מתוקים - יום ד'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.