מתכון למוס גבינה עם פירות אדומים

 
מוס גבינה עם רוטב פטל ופירות אדומים
מוס גבינה עם רוטב פטל ופירות אדומים צילום: ערוץ 10
 
עודכן 16:11 13/10/2010

שכבות של מוס עשיר משמנת מתוקה וגבינת מסקרפונה עם רוטב פטל ופירות אדומים מעל

 
 
 
 
 

מצרכים:
4 חלמונים
½ כוס סוכר (100 גרם)
1 שקית (14 גרם) ג'לטין
¼ כוס מים חמים
קליפה מגוררת מ-1 לימון
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
1 מיכל (250 גרם) גבינת מסקרפונה (או גבינת שמנת בטעם טבעי)

 

פירות אדומים

רסק פטל

 

אופן הכנה: 

- ממיסים את הג'לטין במים החמים.

- מקציפים את החלמונים, קליפת לימון והסוכר על אדים לתערובת תפוחה ובהירה. מערבבים פנימה את הג'לטי.

- מקציפים את השמנת לקצפת, מוסיפים את הגבינה ומקציפים מעט.

- מערבבים את שתי התערובות, יוצקים לכוסות לסירוגין עם רסק הפטל. מכסים בינילון נצמד ומקררים מספר שעות.

- מפזרים מעל פירות אדומים.

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

מתכון לעוגת גבינה ושוקולד משוישת

מתכון לעוגיות שושנים

מתכון לעוגת שיש שוקולד-תפוז

מתכון למוס שוקולד מריר

מתכון לעוגת שמרים במילוי ריבת שזיפים

מתכון לעוגיות שוקולד מושלגות

מתכון למאפי גביניות

 
עוד כתבות במדור אהרוני | מתוקים - יום ד'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.