מתכון לנתחי סינטה עם פירה

 
סינטה עם פירה ותרד
סינטה עם פירה ותרד צילום: ערוץ 10
 
עודכן 17:41 14/10/2010

נתחי סינטה בזיגוג של בלסמי ויין אדום מוגשים עם פירה תפוחי אדמה ותרד

 
 
 
 
 

מצרכים: 

1 ק"ג סינטה מנוקה

4 עלי מרווה

שמן זית

מלח

פלפל שחור

3 כפות חומץ בלסמי

רבע כוס יין פורט

 

אופן הכנה:

- חותכים את הבשר לאורכו לשניים ואחר כך לרוחבו לשניים.

- מורחים את הנתחים בשמן זית.

 - ממליחים, מפלפלים ומדביקים על כל אחד עלה מרווה.

- צורבים במחבת טפלון על 4 צידי הנתח.

- מערבבים חומץ, פורט ושמן, יוצקים למחבת, מבשלים ומזגגים את הנתחים.

- פורסים לריבועים.

- מגישים עם אורז לבן.

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

שוקי עוף עם פתיתים

מאפה עלי גפן במילוי בשר טחון ואורז

ספיחה - לחמה עג'ון

אצבעות שום עם בשר טחון

3 דרכים לצפות פולקעס

מתכון לכדורי עוף בשומשום

מתכון לפלפלים ממולאים

 
עוד כתבות במדור אהרוני | בשר - יום ה'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.