ארטיק מוס שוקולד

 
תאווה לעיניים. ארטיק מוס שוקולד
תאווה לעיניים. ארטיק מוס שוקולד צילום: דן פרץ
 

גרסה משובבת לב ובטן למוס שוקולד על מקל שילדים קטנים וגדולים יאהבו במיוחד

 
 
 
 
 

20 יחידות

 

מצרכים למוס:

300 גרם שוקולד מריר

300 מ"ל שמנת מתוקה

+

600 מ"ל שמנת מתוקה

מצרכים לציפוי:

500 גרם שוקולד מריר

50 גרם חמאת קקאו (ניתן להחליף בשמן רגיל)

 

אופן הכנה:

1. ממיסים בקערה מעל בן מרי (קערה מעל סיר מים) 300 גרם שוקולד מריר ו 300 מ"ל שמנת מתוקה.

2. מקציפים 600 מ"ל שמנת מתוקה לקצף רך. מעבירים מעט מהשמנת המוקצפת לשוקולד המומס כדי שהשוקולד לא יהיה חם מידי ומקפלים את השוקולד לשמנת המוקצפת בתנועות קיפול עדינות.

3. מוזגים את המוס שנוצר לכוסות פלסטיק חד פעמיות ושמים באמצע מקל ארטיק. מכניסים להקפאה למשך הלילה.

כאשר הארטיקים קפואים מכינים את הציפוי.

4. ממיסים את השוקולד עם חמאת קקאו (או שמן) ושופכים לכלי עמוק. חותכים את כוס הפלסטיק, משחררים את הארטיק וטובלים בציפוי. אפשר לקשט את הארטיקים המצופים בסוכריות צבעוניות, אגוזים, קוקוס וכד'.

5. שומרים את הארטיקים המוכנים במקפיא.

 

המתכון באדיבות ליאת גבאי מקונדיטוריית "חטאים מתוקים" בנווה צדק היוצא בפסטיבל שוקולד מתוק במיוחד, ומפנק אתכם עם ספיישלים, מהדורות מיוחדות ומגוון מוצרים נפלאים המבוססים על חומר הגלם הנחשק ביותר בעולם.

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

מתכון לעוגת גבינה ושוקולד משוישת

מתכון לעוגיות שושנים

מתכון לעוגת שיש שוקולד-תפוז

מתכון למוס שוקולד מריר

מתכון לעוגת שמרים במילוי ריבת שזיפים

מתכון לעוגיות שוקולד מושלגות

מתכון למאפי גביניות

 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.