מאפה במילוי קוביות דלעת

 
מאפה במילוי דלעת
מאפה במילוי דלעת צילום: ערוץ 10
 
עודכן 20:32 15/10/2010

מאפה מבצק שמרים במילוי קוביות דלעת, בצל וגרגירי כמון. מוגש עם יוגורט מתובל בשום, לימון ושמן זית

 
 
 
 
 

מצרכים לבצק:

2 כוסות קמח

1 כף שימרית

1 כף סוכר

4 כפות שמן זית

חצי כוס מים

כפית מלח

 

- מערבלים את חומרי הבצק במיקסר כחמש דקות, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים שעה.

 

מצרכים למילוי:

1 ק"ג דלעת חתוכה לקוביות קטנות (אפשר בקוצץ ירקות)

1 בצל קצוץ

50 גרם שומן כבש קצוץ דק (או 2 כפות שמן זית)

2 כפיות גרגירי כמון

מלח

פלפל

כף סוכר חום

 

אופן הכנה:

  • מערבבים את חומרי המילוי בקערה.
  • יוצרים מהבצק התפוח כדורים קטנים.
  • מרדדים כל כדור לעיגול.
  • שמים כף מילוי במרכזו של כל עיגול בצק. אוספים וצובטים את שולי הבצק מעל למילוי בקפלים יפים.
  • מניחים בתבנית אפיה מרופדת בנייר.
  • מורחים את המאפים בביצה טרופה, מפזרים מעל מלח גס.
  • אופים בחום של 190 מעלות כחצי שעה - מומלץ להגיש עם יוגורט מתובל.

 

יוגורט מתובל

מערבבים יחד:

2 כוסות יוגורט כבשים

2 שיני שום כתושות

2 כפות מיץ לימון

כף קליפת לימון מגורדת

2 כפות שמן זית

3 כפות נענע קצוצה

 

מאפה עלי גפן במילוי בשר ואורז 

קוסקוס מלא עם עדשים ובטטה

לביבות בטטה עם יוגורט

כדורי שוקולד שילדים אוהבים

מאפה תפוחי אדמה הונגרי

 
עוד כתבות במדור אהרוני בשישי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.