מתכון לבקלאווה חלבה ופיסטוקים

 
בקלאווה חלבה ופיסטוקים
בקלאווה חלבה ופיסטוקים צילום: ערוץ 10
 
עודכן 20:31 15/10/2010

בקלאווה במילוי חלבה ופיסטוקים עם דבש מתובל בקינמון, וניל וקליפת לימון

 
 
 
 
 

מצרכים: 

חצי ק"ג שערות בקלאווה

100 גרם חמאה מומסת

150 גרם חלבה משובחת מפוררת

150 גרם פיסטוקים קצוצים דק

 

אופן הכנה: 

  • מערבבים את החלבה והפיסטוקים.
  • מרטיבים את שערות הבקלאווה בחמאה המומסת ומשטחים את השערות, יוצרים מהם מעין "קן" קטן, ממלאים בתערובת המילוי ומניחים בתבנית חסינת חום אלה ליד אלה.
  • מטפטפים מעל מעט חמאה מומסת ואופים בחום של 170 מעלות כעשרים דקות.
  • מגישים עם דבש מתובל.

 

דבש מתובל 

 

מצרכים:

2 כוסות דבש

מקל וניל חצוי

סרט מקליפת לימון

מקל קינמון

5 תרמילי הל

2 עלי דפנה

 

אופן הכנה: 

  • מבשלים את כל החומרים יחד על להבה נמוכה מבלי להביא לרתיחה כעשר דקות.
  • מסננים את הדבש המבושל ויוצקים על הבקלאוות.

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

ארטיק מוס שוקולד

מתכון לעוגת גבינה ושוקולד משוישת

מתכון לעוגיות שושנים

מתכון לעוגת שיש שוקולד-תפוז

מתכון למוס שוקולד מריר

מתכון לעוגת שמרים במילוי ריבת שזיפים

מתכון לעוגיות שוקולד מושלגות

מתכון למאפי גביניות

 
עוד כתבות במדור אהרוני בשישי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.