מתכון בסיסי להכנת אורז

 
שלב אחרי שלב להכנת אורז מושלם
שלב אחרי שלב להכנת אורז מושלם צילום: ערוץ 10
 
עודכן 10:01 17/10/2010

אהרוני מלמד אתכם איך להכין אורז לבן אחד אחד

 
 
 
 
 

מצרכים:

3 כוסות אורז לבן

2 כפות שמן זית

מלח

4 וחצי כוסות מים רותחים

 

אופן הכנה: 

- שוטפים היטב את האורז, מסננים ומייבשים היטב.

- שמים את השמן בסיר וכשהוא חם, מטגנים את האורז תוך עירבוב כדקה. מוסיפים מלח ומערבבים.

- מוסיפים את המים הרותחים, מערבבים, מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים ללהבה הכי נמוכה.

- מכסים במגבת ובמכסה ומבשלים עשרים דקות. מכבים את האש ומחכים עשר דקות לפני שפותחים את הסיר.

 

מחפשים מתכונים עם אורז? נסו את אלה:

שוקי עוף עם אורז

מג'דרה - אורז עדשים ובצל מטוגן

חזה עוף עם אורז

עלי גפן במילוי בשר ואורז

חזה עוף צרוב עם אורז

 

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | פסטה, קטניות ואורז - יום ב'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.