מתכון לאורז מטוגן עם עוף ופטריות

הדפס
 
אורז עם נתחי עוף ופטריות
אורז עם נתחי עוף ופטריות צילום: ערוץ 10
 
עודכן 16:08 18/10/2010

ארוחת צהריים מהמטבח האסייתי - אורז מוקפץ עם נתחי עוף, פטריות ובצל מטוגן

 

מצרכים:

3 כוסות אורז לבן מוכן

5 כפות שמן זית

2 שיני שום קצוצות

3 בצלי שאלוט פרוסים

5 עלי מרווה

1 סלסלת פטריות פורטבלו חתוכות

1 חזה עוף קצוץ גס

1 כף קליפת לימון

30 עלי בזיליקום חתוכים

3 כפות מרק עוף צח

 

אופן הכנה: 

- שמים 3 כפות שמן במחבת גדולה. כשהוא חם מכניסים פנימה את הבצל, שום ומרווה לטיגון של דקה.

- מוסיפים את הפטריות והעוף, מלח ופלפל ומטגנים יחד כשתי דקות. מוציאים מהמחבת.

- מוסיפים למחבת 2 כפות שמן וכשהוא חם מטגנים בו את האורז תוך עירבוב כשלוש דקות.

- מחזירים את העוף-פטריות פנימה, מוסיפים את קליפת הלימון ומערבבים יפה.

- מוסיפים את המרק, מערבבים דקה ולבסוף מערבבים פנימה את הבזיליקום.

 

 

מחפשים עוד מתכונים עם אורז? נסו את אלה:

אורז מוקפץ עם ירקות

מתכון בסיסי להכנת אורז

שוקי עוף עם אורז

מג'דרה - אורז עדשים ובצל מטוגן

חזה עוף עם אורז

עלי גפן במילוי בשר ואורז

חזה עוף צרוב עם אורז

 
עוד כתבות במדור אהרוני | פסטה, קטניות ואורז - יום ב'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.