מתכון לאסאדו

 
נתח אסאדו עם תחתיות ארטישוק
נתח אסאדו עם תחתיות ארטישוק צילום: ערוץ 10
 
עודכן 16:21 17/10/2010

נתח עסיסי של בשר אסאדו עם בצל מטוגן ותחתיות של ארטישוק

 
 
 
 
 

מצרכים:

קילו בשר אסאדו - טרי עם העצם

4 בצלים גדולים

קילו תחתיות ארטישוק (שתי שקיות)

כמה עלים של זעפרן

(במידה ואין זעפרן: פלפל שחור, כמון ופפריקה מתוקה)

 

אופן הכנה:

- מקלפים ופורסים את הבצלים לפרוסות בין 5-8 מ"מ עובי.

- מניחים שכבה של פרוסות בצל בסיר.

- חותכים את הבשר לקוביות.

- מטגנים את הבשר במחבת עם שמן עמוק עד שהבשר הופך לזהבהב.

- אחרי שהבשר קיבל צבע, מניחים את הבשר ומסדרים אותו על שכבת הבצל שבתוך הסיר.

- סוגרים את הסיר למשך שעה וחצי על אש בינונית.

- אחרי שעה וחצי פותחים את הסיר ומוסיפים מעל הבשר את שכבת תחתיות הארטישוק. סוגרים את הסיר ל-20 דק' נוספות.

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

שוקי עוף עם פתיתים

מאפה עלי גפן במילוי בשר טחון ואורז

ספיחה - לחמה עג'ון 

אצבעות שום עם בשר טחון 

3 דרכים לצפות פולקעס

מתכון לכדורי עוף בשומשום

מתכון לפלפלים ממולאים

 
עוד כתבות במדור גוף ונפש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.