מתכון לפסטה עם נתחי סלמון

 
פסטה עם נתחי סלמון
פסטה עם נתחי סלמון צילום: יח"צ
 
עודכן 17:15 17/10/2010

שילוב טעמים מיוחד של ספגטי עם נתחי סלמון צרובים ברוטב צ'ילי ודבש

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 חבילה בווטה (ספגטי מספר 13) מבושלת לפי הוראות היצרן

1 פלפל אדום

1 בצל

1 תפ"ע גרנד סמית'

1 גזר

200 גר' פילה סלמון עם העור חתוך לקוביות 2*2 ס"מ

כף שמן קנולה

כפית שמן שומשום

מעט רוטב סויה

2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

2 כפות סילאן

כפית ג'ינג'ר טרי טחון

מעט פלפל חריף

2 גבעולי בצל ירוק קצוצים דק (החלק הירוק בלבד) לקישוט

מעט שומשום שחור לקישוט

 

אופן הכנה:

- חותכים את הירקות לקוביות בגודל 1X1 ס"מ.

- צורבים את קוביות הסלמון במחבת פסים במשך כ-2 דקות מכל צד ומניחים בצד.

- מטגנים במחבת עם מעט שמן את השום, הפלפל חריף והג'ינג'ר, מוסיפים את קוביות הירקות שחתכנו ומקפיצים כשתי דקות נוספות.

- מוסיפים את הפסטה ואת הסלמון הצרוב, מתבלים עם סויה, צ'ילי מתוק, פלפל חריף וסילאן.

- מקפיצים במשך כדקה נוספת עד לספיגת הטעמים.

 

הצעת הגשה:

- מניחים את המנה בצלחת ולקישוט מפזרים בצל ירוק קצוץ ושומשום שחור ומזליפים מעט שמן שומשום מלמעלה.

 

המתכון באדיבות השף יניב פרטוש - תמיר לפסטה ברילה.

 

מחפשים עוד מתכוני פסטה? נסו את אלה:

מתכון ללזנסקה - שילוב של מוסקה ולזניה

מתכון לקנלוני במילוי תרד וגבינות

מתכון לפסטה עם ירקות וגבינה בולגרית

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ובטטה

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ופטריות

מתכון לפסטה עם נתחי עוף

 
עוד כתבות במדור מתכונים לפסטה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.