מתכון לדג שלם אפוי עם עגבניות

 
דניס שלם אפוי עם עגבניות לחות
דניס שלם אפוי עם עגבניות לחות צילום: ערוץ 10
 
עודכן 17:31 18/10/2010

דג דניס בציפוי עדין של שמן זית אפוי בתנור עם שיני שום ועגבניות

 
 
 
 
 

מצרכים:

4 דגי דניס שלמים, מנוקים

8 עגבניות תמר שלמות, קלופות

12 שיני שום קונפי

2 כפות עלי אורגנו קצוצים גס

4 כפות פטרוזיליה קצוצה

1 כף קליפת לימון מגודרת

מלח

פלפל

6 כפות שמן זית

 

אופן הכנה:

- מערבבים את השמן עם התבלינים.

- מורחים את הדגים, שום והעגבניות בתערובת סביב סביב.

- שמים בתבנית צליה.

- מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות לעשרים דקות.

 

 

 
עוד כתבות במדור אהרוני | עופות ודגים - יום ג'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.