מתכון לנתחי דניס מטוגנים

 
נתחי דניס מטוגנים בציפוי פריך
נתחי דניס מטוגנים בציפוי פריך צילום: ערוץ 10
 
עודכן 12:51 20/10/2010

רצועות של פילה דניס מטוגנים בציפוי פריך של פירורי פנקו לצד מטבל מיונז

 
 
 
 
 

מצרכים:

4 פילה דניס

1 כוס פירורי פנקו

 

למשרה:

2 כפות שמן זית

2 כפות מיץ לימון

1 כף תימין

3 כפות פטרוזיליה

מלח

פלפל

 

לבלילה: 

1 כוס קמח תופח

1 ביצה פלוס חלבון

1 כוס בירה

מלח, פלפל

3 כפות פטרוזיליה קצוצה

מלח

פלפל

 

אופן הכנה:

- חותכים את הדג לרצועות ארוכות. מערבבים את חומרי המשרה ומשרים בהם את הדגים לחצי שעה.

- מקציפים מעט את שני החלבונים. מערבבים את הקמח, סודה, חלמון, פטרוזליה, מלח ופלפל בקערה.

- מוסיפים את החלבונים לתערובת אחידה.

- טובלים את הדגים בבלילה, אחר כף בפנקו ומטגנים בשמן עמוק.

- מגישים עם מיונז ביתי.

 

מחפשים עוד מתכוני דגים? נסו את אלה:

פיש אנד צ'יפס

בלינצ'ס במילוי גבינה וסלמון

סלמון בתנור עם בטטות

בורי עם ירקות מוקפצים

דג בציפוי אגוזים

סלמון ברוטב סויה ודבש

גפילטע פיש

 
עוד כתבות במדור אהרוני | עופות ודגים - יום ג'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.