מתכון לטארט תפוחים

 
טארט תפוחים עם קצפת
טארט תפוחים עם קצפת צילום: ערוץ 10
 
עודכן 17:16 20/10/2010

טארט מבצק פריך עם מילוי של שמנת מתוקה, קוביות תפוחים וציפוי עדין של סוכר מקורמל ושקדים טחונים לצד קצפת אוורירית

 
 
 
 
 

מצרכים:

בצק פריך אפוי למחצה

 

למילוי:

5 תפוחים קלופים חתוכים לפלחים

30 גרם חמאה

2 כפות סוכר

3 כפות מיץ לימו

1 כף קליפת לימון

כפית וניל

1 שמנת מתוקה

3 ביצים

4\3 כוס סוכר

3 כפות שקדים טחונים

2 כפות סוכר

 

אופן הכנה: 

- שמים את החמאה, סוכר, מיץ לימון ווניל במחבת רחבה מבשלים שתי דקות ומבשלים את התפוחים בתערובת כשתי דקות.

- מניחים את התפוחים בבצק בצורה נאה.

- מערבבים את השמנת, ביצים, סוכר ויוצקים לתפוחים.

- מערבבים את השקדים והסוכר ומפזרים על הטארט.

- אופים בחום של 170 מעלות כ-50 דקות.

- מגישים עם קצפת משמנת מתוקה.

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

מתכון לארטיק מוס שוקולד

מתכון לעוגת גבינה ושוקולד משוישת

מתכון לעוגיות שושנים

מתכון לעוגת שיש שוקולד-תפוז

מתכון לעוגת שמרים במילוי ריבת שזיפים

מתכון לעוגיות שוקולד מושלגות

מתכון למאפי גביניות

 
עוד כתבות במדור אהרוני | מתוקים - יום ד'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.