מתכון לטארט טאטן תפוחים

 
טארט טאטן תפוחים עם גלידה
טארט טאטן תפוחים עם גלידה צילום: ערוץ 10
 
עודכן 17:17 20/10/2010

פלחי תפוחים מקורמלים עם בצק עלים פריך וגלידת וניל משובחת ליד

 
 
 
 
 

מצרכים:

8 תפוחים ירוקים קלופים, חצוים ומנוקים

400 גרם בצק עלים מרודד, עגול

80 גרם חמאה

2 כפיות וניל

חצי כוס אגוזי ברס

 

לקראמל:

כוס וחצי סוכר

3 כוסות מים רותחים

3 כפות מיץ לימון

 

אופן הכנה:

- ממיסים את הסוכר בסיר רחב עד שמתקבל קראמל כהה. מוסיפים בהדרגה את המים הרותחים וממיסים לאט עד שמתקבל נוזל אחיד וקראמלי. מוסיפים את הוניל והלימון.

- מבשלים את חצאי התפוחים בקרמל כעשרים דקות, מוציאים.

- מורחים את החמאה הרכה בתבנית חסינת חום, לא מתפרקת.

- מניחים בה את התפוחים ועליהם את הבצק.

- אופים בחום של 200 מעלות כעשרים דקות.

- הופכים לצלחת, מגישים עם גלידת וניל.

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

מתכון לארטיק מוס שוקולד

מתכון לעוגת גבינה ושוקולד משוישת

מתכון לעוגיות שושנים

מתכון לעוגת שיש שוקולד-תפוז

מתכון לעוגת שמרים במילוי ריבת שזיפים

מתכון לעוגיות שוקולד מושלגות

מתכון למאפי גביניות

 
עוד כתבות במדור אהרוני | מתוקים - יום ד'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.