מתכון לקציצות טלה עם ארטישוק

 
קציצות טלה עם ארטישוק ורוטב עגבניות
קציצות טלה עם ארטישוק ורוטב עגבניות צילום: ערוץ 10
 
עודכן 13:31 21/10/2010

קציצות מיוחדות בשילוב בשר טחון עם שום, ארטישוק וציפוי פריך של פירורי לחם

 
 
 
 
 

מצרכים: 

500 גרם בשר טלה טחון

1 בצל חתוך לרבעים

2 שיני שום

5 עלי מרווה

חצי כוס פטרוזיליה

2 כפות שמן זית

מלח

פלפל

1-2 ביצים

חצי כוס פירורי לחם

+ פירורי לחם לציפוי

 

אופן הכנה: 

- מרסקים במעבד מזון את הבצל, שום, ארטישוק , מרווה ופטרוזיליה לתערובת פירורית גסה.

- מערבבים עם הבשר והביצים.

- צרים מהתערובת קציצות.

- מטגנים את הקציצות בשמן זית.

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

קציצות ופטריות ברוטב עגבניות

צלי בשר עם פירה

לזנסקה - שילוב של לזניה ומוסקה

שוקי עוף עם פתיתים ואפונה

מאפה עלי גפן במילוי בשר טחון ואורז

ספיחה - לחמה עג'ון

אצבעות שום עם בשר טחון

 
עוד כתבות במדור אהרוני | בשר - יום ה'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.