שושני בצק פילו במילוי בשר טחון

 
שושני בצק פילו ממולאים בבשר טחון
שושני בצק פילו ממולאים בבשר טחון צילום: ערוץ 10
 
עודכן 13:30 21/10/2010

מאפה מיוחד ומרשים של שושני בצק פילו במילוי תערובת של בשר טחון, צנוברים ועגבניות

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 ק"ג בשר טחון

3 שיני שום קצוצות

1 בצל קצוץ דק

1 פלפל ירוק חריף מנוקה

3 כפות שמן זית

1 כף עלי זעתר

1 עגבניה קצוצה

חצי כוס צנוברים

חצי כוס כוסברה

2 מיכלי שמנת אלפרו

 

בנוסף:

10 דפי פילו

תרסיס שמן זית

פירורי לחם

 

אופן הכנה: 

- מטגנים בשמן את השום, פלפל, בצל וזעתר כשלוש דקות.

- מוסיפים את הבשר, מלח ופלפל ומטגנים עוד דקותיים.

- מוסיפים את העגבניה, מבשלים עוד דקותיים, מוסיפים את הצנוברים והכוסברה ומקררים.

- יוצרים בלילה מ-2 מיכלי שמנת אלפרו, 2-3 ביצים, מלח ופלפל.

- פורשים דף פילו, ממלאים בתערובת ומגלגלים לשבלול. עושים את זה לכל המילוי.

- מניחים בתבנית פאי לא מתפרקת בגודל 26 ומוזגים מעל את תערובת הבלילה.

- אופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה.

  

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

קציצות ופטריות ברוטב עגבניות

צלי בשר עם פירה

לזנסקה - שילוב של לזניה ומוסקה

שוקי עוף עם פתיתים ואפונה

מאפה עלי גפן במילוי בשר טחון ואורז

ספיחה - לחמה עג'ון

אצבעות שום עם בשר טחון

 
עוד כתבות במדור אהרוני | בשר - יום ה'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.