כופתאות גבינה עם דובדבנים

 
כופתאות גבינה עם דובדבנים
כופתאות גבינה עם דובדבנים צילום: ערוץ 10
 
עודכן 12:28 21/10/2010

הישר מהמטבח ההונגרי - כופתאות גבינה נימוחות בציפוי פירורי לחם וסוכר מוגשות עם שמנת ודובדבנים

 
 
 
 
 

מצרכים:

150 גרם חמאה מומסת

30 גרם חמאה לא מומסת - ניתן להשתמש בשמן

חצי כוס סוכר

כפית תמצית וניל

קליפת לימון מגורדת

4 כפות מיץ לימון

300 גרם גבינת ריקוטה

4 ביצים

2 וחצי כוסות סולת

2 כפות סוכר

3 כפות פירורי לחם

שמנת חמוצה

 

לדובדבנים:

צנצנת דובדבנים בסירופ

2 כפות סוכר

 

אופן הכנה:

  • שמים בקערת המיקסר את החמאה, סוכר, וניל, מיץ וקליפת לימון ומערבלים. מוסיפים את הגבינה, הביצים ולבסוף את הסולת ומקררים מעט.
  • צרים מהתערובת כדורים ומבשלים בסיר עם מים כעשר דקות. מוציאים ומסננים.
  • מסננים את הדובדבנים ומבשלים את נוזלי הדובדבנים עם הסוכר שלוש דקות לכדי סירופ.
  • מערבבים את הסוכר עם פירורי הלחם, מטגנים את הכופתאות בחמאה ומפזרים תוך כדי את פירורי הלחם והסוכר.
  • מגישים עם שמנת חמוצה והדובדבנים.

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

מתכון לארטיק מוס שוקולד

מתכון לעוגת גבינה ושוקולד משוישת

מתכון לעוגיות שושנים

מתכון לעוגת שיש שוקולד-תפוז

מתכון לעוגת שמרים במילוי ריבת שזיפים

מתכון לעוגיות שוקולד מושלגות

מתכון למאפי גביניות

 
עוד כתבות במדור אהרוני בשישי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.