פסטה פטוצ'יני ברוטב שמנת ומנגולד

 
פטוצ'יני מנגולד וגבינת כבשים
פטוצ'יני מנגולד וגבינת כבשים צילום: דן לב
 
עודכן 10:35 24/10/2010

שילוב טעמים מיוחד של פסטה עם עלי מנגולד, גבינת כבשים ורוטב שמנת קטיפתי

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 חבילת פסטה פטוצ'יני

1 אגודת עלי מנגולד

150 גרם גבינת קשקבל כבשים

1/2 כוס שמן זית

1 כוס שמנת מתוקה

פלפל לבן גרוס לפי טעם

1 בצל קצוץ

מלח ים גס לפי הטעם

חופן עלי בזיליקום טריים

3 כפות וודקה

 

אופן הכנה:

- מפרידים את עלי המנגולד מהגבעולים. קוצצים את הגבעולים הלבנים דק ואת העלים גס.

- מקפיצים במחבת גדולה את הבצל הקצוץ דק עם גבעולי המנגולד הקצוצים מספר דקות עד שאלו מתרככים.

- מוסיפים את פרוסות השום ומערבבים קלות. לאחר דקה מוסיפים את עלי המנגולד הירוקים. מאדים יחד עד שהם מתרככים לגמרי. מתבלים במלח ופלפל.

- מוסיפים את השמנת המתוקה והוודקה ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שמסמיך.

- בינתיים מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ומוסיפים את הרוטב.

- מערבבים קלות ומגרדים מלמעלה את גבינת הקשקבל. מפזרים את עלי הבזיליקום הטריים ומגישים מיד.

 

המתכון באדיבות ארז קומורובסקי, שף ויועץ למועצת החלב.

 

מחפשים עוד מתכוני פסטה? נסו את אלה: 

3 מתכונים להכנת לזניה

מתכון ללזנסקה - שילוב של מוסקה ולזניה

מתכון לקנלוני במילוי תרד וגבינות

מתכון לפסטה עם ירקות וגבינה בולגרית

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ובטטה

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ופטריות

מתכון לפסטה עם נתחי עוף

 
עוד כתבות במדור מתכונים לפסטה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.